Nordis Group a înregistrat vânzări de peste 27,3 milioane de euro în 2019

Grupul de firme Nordis a înregistrat vânzări de 27.3 milioane euro în anul 2019. Compania are 11 ani de experiență în domeniul imobiliar și este formată din 6 entități care acoperă următoarele domenii: industrie hotelieră, dezvoltare imobiliară, construcții, consultanță imobiliară, servicii de arhitectură și administrare imobile.

Compania își propune să stimuleze dezvoltarea turismului și să ducă nivelul serviciilor hoteliere și al calității la nivelul următor. Potrivit lui Emanuel Poștoacă, Fondator al grupului, România trebuie să fie valorificată la adevărata ei valoare și să reprezinte o destinație atractivă de vacanță atât pentru turiștii români, cât și pentru cei din străinătate.

În următorii 5-7 ani grupul, care are capital exclusiv românesc, plănuiește să construiască hoteluri de 5***** în marile stațiuni de la mare și munte de pe teritoriul României. Primele proiecte în lucru din această serie sunt Nordis Mamaia și Nordis Sinaia.

Nordis Mamaia, cel mai mare hotel de 5***** de pe litoralul Mării Negre din România, va fi inaugurat oficial la începutul sezonului de vară 2021. Valoarea totală a investiției este de peste 48 milioane de euro. Proiectul se întinde pe o suprafață de peste 70.000 mp, are în componență cca. 1000 de camere de hotel, magazine, cinematograf, săli de conferință și cel mai mare SPA dintr-un hotel de pe litoralul românesc.

Nordis Sinaia va fi cel mai mare hotel de 5 ***** din Sinaia, cu 240 de camere, restaurant și SPA, situat aproape de cota 1400 și la doar 200 de metri de Gondola către pârtiile de ski. Termenul de finalizare pentru acest proiect este toamna anului 2021.

Pe segmentul rezidențial și office, Nordis are în dezvoltare, la acest moment, o clădire de birouri și trei ansambluri premium, cu peste 130 de apartamente, toate situate în zona de nord a capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *