Claudiu NĂSUI a preluat mandatul de Ministru al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Claudiu Năsui a preluat în cursul acestei dimineți mandatul de Ministru de la fostul titular, Virgil Popescu, la sediul instituției.

În cadrul declarațiilor de presă care au avut loc la sediul instituției, ministrul Virgil Popescu a spus că va purta discuții împreună cu ministrul Claudiu Năsui, pentru a-i prezenta proiectele începute care trebuie gestionate și continuate de noul minister al Economiei.

La rândul său, ministrul Claudiu Năsui a declarat că este onorat de nominalizarea sa ca ministru și că va ramane fidel principiilor și valorilor pe care le-a susținut de când activează în sfera politică și că misiunea sa la minister fiind atragerea de bani europeni pentru întreprinderi și debirocratizarea.  

”Avem o agendă reformatoare puternică, una care trebuie să schimbe din temelii modul în care se făcea politică în România și modul de interacțiune cu statul. Statul trebuie să fie un sprijin pentru economie, pentru IMM-uri, o infrastructură care să ne permită fiecăruia dintre noi să ne căutăm binele, să încercăm idei de afaceri. Până la urmă aceasta este forța unei economii: un sector puternic al IMM-urilor, iar noi ne propunem ca acest minister să fie această curea de transmisie între mediul de business și stat. De asemenea, avem mai multe idei de transparentizare pe care le-am tot prezentat și despre care am tot vorbit și care sunt incluse în Programul de guvernare, pe care vrem să le implementăm și chiar mai mult, avem proiecte pe circuit pe care în ultimii 4 ani le-am susținut, despre cum ar trebui să arate administrația publică care să fie în slujba cetățeanului și sperăm ca exemplele de bune practici să fie apoi preluate de cât mai multe instituții ale statului. ” a declarat Claudiu Năsui, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *