CEC Bank ofera vacante gratuite medicilor si personalului din spitalele

CEC Bank, institutia financiara cu cea mai lunga traditie si cea mai extinsa retea teritoriala din Romania, continua sa fie alaturi de salariatii din spitalele care au luptat in prima linie impotriva COVID-19. Astfel, Banca ofera 1.000 de pachete de vacanta gratuite, iar inscrierile se pot face site-ul Bancii.

Pachetele de vacanta includ trei nopti de cazare cu mic dejun, pentru 2 persoane, in unitati hoteliere de 4 si 5 stele din randul clientilor CEC Bank. Banca va suporta integral costurile aferente, cu plata in avans catre hotelurile partenere.

„Continuam sa fim alaturi de personalul medical, iar aceasta noua campanie este modul in care vrem sa ne aratam recunostinta fata de cei care au avut grija de sanatatea noastra si a celor dragi in perioada dificila prin care am trecut. In plus, am implicat in campanie si in schema noastra de sprijin si companiile hoteliere, clienti ai bancii, care au trecut printr-o situatie foarte dificila, in contextul restrictiilor impuse pentru limitarea raspandirii coronavirusului”, declara Bogdan Neacsu, Presedinte, Director General al CEC Bank.

Pachetele de vacanta acordate de CEC Bank se adreseaza salariatilor din spitalele care au luptat in prima linie impotriva Covid-19 (spitale de asistenta pentru cei bolnavi si spitale suport), conform Ordinului Ministrului Sanatatii 623/2020 cu modificarile ulterioare. Pachetele de vacanta vor fi acordate in ordinea inscrierilor, fara tragere la sorti, si conform Termenilor si Conditiile Campaniei, putand fi folosite in perioada 1 septembrie 2020 – 1 septembrie 2022, excluzand anumite perioade din an (sarbatorile legale, perioadele de varf de sezon etc).

Cei interesati se pot inscrie in sectiunea dedicata de pe site-ul www.cec.ro, pana pe 30 iunie 2020 si isi pot alege unitatea hoteliera pentru care doresc sa beneficieze de pachetul de vacanta.

Salariatii din spitale pot opta pentru unul dintre cele 21 de hoteluri care fac parte din campanie, printre care: Grupul Ana Hotels, Grupul Continental Hotels, Grupul Phoenicia Hotels, Complex Turistic VOX MARIS, Grand Hotel Napoca, Hotel Carmen Predeal, Hotel Hilton Sibiu, Kronwell Brasov Hotel, Hotel Ramada Brasov sau Hotel Olanesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *