Vacanțele all inclusive din Bulgaria vor avea de la 1 septembrie prețuri „nepermis” de mici

De la 1 septembrie, când în Bulgaria începe extrasezonul, hotelierii de pe litoralul vecin au pregătit oferte greu de refuzat mai ales pentru hotelurile de 4 și 5 stele care oferă și all inclusive.

„Faptul că Grecia își ia măsuri de precauție care i-au făcut pe foarte mulți români să renunțe sau să reprogrameze vacanțele pe litoralul elen, îi „obligă” pe bulgari să facă tot posibilul pentru a-i atrage pe români în binecunoscutele lor stațiuni. Astfel că, față de ofertele din plin sezon, când o cazare la all inclusive de 4 stele costă în medie 400 de euro, în extrasezon aceeași ofertă va ajunge la puțin peste 200 de euro”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

În ALBENA, cazarea la 3 stele all inclusive costă, în această perioadă, 50 de euro pe noapte, iar de la 1 septembrie, oferta va fi la jumătate de preț. Pentru 4 stele, media prețului pe noapte este de 65 de euro, iar în extrasezon va ajunge la 30 de euro. Hotelurile de 5 stele, oferă acum cazare cu 85 de euro pe noapte de persoană, iar în extrasezon, aceasta va scădea la 60 de euro pe noapte.

Pentru NISIPURILE DE AUR, cazarea la all inclusive-ul de 3 stele costă 38 de euro/ noapte/ persoană, iar după trecerea la extrasezon va scădea la 25 de euro/ noapte/ pers. La 4 stele, hotelurile au pregătite pentru luna august oferte de 40 de euro pe noapte, iar din septembrie, ele vor scădea la 33 de euro, în medie. În schimb, la 5 stele, turiștii se vor bucura de o reducere de 20 de euro pe noapte în septembrie, în condițiile în care în august cazarea va costa 65 euro pe noapte de persoană.

Bulgarii se simt generoși: Vor avea reduceri la reduceri

„Sunt multe hoteluri din Bulgaria care în extrasezon pentru a se umple vor face și reduceri la reduceri. Adică mediile pe care le prezentăm acum, vor putea ave și alte oferte de 25-30%. Din acest motiv, am spus că prețurile vor fi nepermis de mici”, a mai explicat Lucian Bădîrcea

În SUNNY BEACH, una dintre cele mai îndrăgite stațiuni de pe litoralul bulgăresc, prețurile devin greu de ignorat, astfel că, pentru luna septembrie, o noapte la all inclusive de 3 stele ajunge la 22 de euro, în scădere de la 35 de euro. LA 4 stele, acestea se reduc doar cu 20%, de la 40 de euro cât sunt în prezent, până la 32 de euro, în timp ce la 5 stele, costurile unei nopți de cazare merge în jos de la 85 de euro până la 55 de euro.

NESSEBAR este stațiunea care vine cu cele mai ieftien cazări. Aceasta este cea mai îndepărtată stațiune frecventată de români, aflându-se la 200 de kilometri de vama românească, și prin urmare, pentru a atrage compensează prin prețuri și reduceri mai mari”, a mai declarat CEO-ul IRI Travel.

Astfel că, în extra-sezon, o cazare de 3 stele va costa 22 de euro pe noapte, de la 35 de euro, cât este în prezent. La hotelurile de 4 stele, oferta se înjumătățește, de la 50 de euro pe noapte în regim de all inclusive, la 25 de euro. Iar la 5 stele puteți sta cazați cu 38 de euro pe noapte, în septembrie, pe când acum, oferta ajunge la 70 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *