Hagag Development Europe anunță numirea lui Andrei Crețu în funcția de Head Of Sales

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe anunță numirea lui Andrei Crețu în funcția de Head of Sales. În noul său rol, Crețu va coordona activitățile de vânzare, respectiv închiriere, pentru toate proiectele companiei.

Cooptarea lui Andrei Crețu este urmarea firească a creșterii cererii și a numărului tot mai mare de clienți interesați de poprietățile dezvoltate de Hagag Development Europe pe piața din România. Decizia vine într-un moment în care compania accelerează lucrările de construcție ale proiectele sale pentru a se concentra astfel asupra unor noi dezvoltări, vizând, totodată, intensificarea operațiunilor de vânzare, precum și consolidarea relațiilor cu clienții sau chiriașii, în scopul maximării satisfacției acestora.

Cu o experiență de peste 7 ani în piața de real-estate din România, Andrei Crețu a contribuit la dezvoltarea și vânzarea a trei proiecte rezidențiale de anvergură din București, tranzacționând peste 2.000 de apartamente și spații comerciale. Noul Head of Sales are ca obiectiv eficientizarea activității departamentului de vânzări în această perioadă atipică în care tendințele pieței sunt dominate de volatilitate, dezvoltarea echipei de vânzări și accelerarea rezultatelor de business, dar și asigurarea unor experiențe de cumpărare premium pentru clienții companiei.

„Este o perioadă incitantă pentru noi începuturi! Am acceptat această nouă provocare profesională deoarece văd în Hagag Development Europe un dezvoltator inovator, care revoluționează atât serviciile, cât și soluțiile de care piața are atâta nevoie. Sunt încântat să pot activa în cadrul unei companii stabile și puternice care dezvoltă proiecte unice, la un nivel superior de calitate, mult peste majoritatea celor existente în România. Hagag este o organizație agilă, cu rezultate excepționale, iar strategia care mă va ghida în perioada imediat următoare este compatibilă pe deplin cu ritmul dinamic al companiei. Îmi voi concentra eforturile pe creșterea volumului de vânzări și am convigerea fermă că acest lucru va conduce, implicit, la creșterea competitivității în cadrul echipei.”, a declarat Andrei Crețu, Head of Sales Hagag Development Europe.

HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 200 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *